Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ για ΤΣΙΠΡΑ!Ο ρόλος ΚΑΡΑΝΙΚΑ και το 4ο Μνημόνιο...

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρας εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Δυο χρόνια έχω να δω τον Πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει», δήλωσε.
Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε πως «Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».
Στο θέμα των πρόωρων εκλογών είπε πως «επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με τον λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο στις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης».
Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε: «αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».
Για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είπε πως «αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παράλογες, κατά τα άλλα, απαιτήσεις τους».
Τέλος δήλωσε πως «Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι, τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα» προειδοποίησε.
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Άλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌