Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Κηδεύτηκε συνοδεία με 50 εξωτικές χορεύτριες πολιτικός στην Ταϊβάν (βίντεο)



Πενήντα εξωτικές χορεύτριες συνόδευσαν πολιτικό από την Ταϊβάν, στην τελευταία του κατοικία. Οι χορεύτριες ανέβηκαν πάνω σε πολυτελή οχήματα και χόρεψαν καθόλη την διαδρομή προς την κηδεία.
Η τελετή έγινε την περασμένη Τρίτη και διοργανώθηκε από τον γιό του αποθανόντα, Tung Hsiang, που ήθελε να τιμήσει την αγάπη του πατέρα του για την ζωή. Στην Ταϊβάν τέτοιου είδους κηδείες είναι έθιμο.
 
Η παράδοξη αυτοκινητοπομπή της κηδείας έκλεισε τους δρόμους της πόλης Chiayi για περίπου δύο ώρες. Βίντεο και φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό έχουν κάνει την είδηση viral.
 
Οι κυρίες χορεύουν υπό τους ήχους γνωστών επιτυχιών σε μια αυτοκινητοπομπή που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 οχήματα.



Ο Tung Hsiang ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης της πόλης Chiayi και πέθανε σε ηλικία 76 ετών τον Δεκέμβριο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌