Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Φρίκη στην Κρήτη: 69χρονος ασέλγησε σε 4χρονη και στην… Ποια η ποινή στο τέρας



Πόσα χρόνια στο αρρωστημένο 69χρονο τέρας που ασέλγησε σε 4χρονο κοριτσάκι στην Κρήτη;
Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης τον 69χρονο -σήμερα- ο οποίος κατηγορούνταν για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού (4 ετών πριν από 10 χρόνια), καταδικάζοντάς τον σε 10ετή κάθειρξη, με την έφεσση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και να οδηγείται στη φυλακή.
Το δικαστήριο της Κρήτης δεν του αναγνώρισε κανένα απολύτως ελαφρυντικό, αν και η υπεράσπισή του αιτήθηκε αναγνώριση του μεταγενέστερου εντίμου βίου.
Χωρίς όμως να τολμήσει να αιτηθεί κάτι ανάλογο και για τον προγενέστερο, αφού στη διαδικασία προέκυψε ασέλγεια και σε βάρος της μεγαλύτερης αδερφής της 4χρονης
Μάλιστα, ο Εισαγγελέας πρότεινε για τη συγκεκριμένη πράξη του 69χρονου που ασέλγησε στο κοριτσάκι, να αποσταλεί η δικογραφία στα Χανιά, ώστε να ασκηθεί εκ νέου ποινική δίωξη στον 60χρονο, αφού η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί!
Υπενθυμίζεται ότι η ποινή κάθειρξης 12 ετών που είχε επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων είχε ακυρωθεί, για δικονομικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους, στο Εφετείο Κακουργημάτων για να εκδικαστεί εξ αρχής στο Μεικτό Ορκωτό Ρεθύμνης.
Μνήμες ξύπνησε η απόφαση του δικαστηρίου της Κρήτης για το 69χρονο τέρας, ο οποίος ασέλγησε στο 4χρονο τότε κοριτσάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌