Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΤΡΑΜΠ ΧΤΥΠΑ τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑ! Τους 'σκίζει' στα χρήματα...

Συνεχίζεται ο ‘’πόλεμος’’ μεταξύ των ΗΠΑ και της Γερμανίας την ώρα που η Deutche Bank,που κάνει μαθήματα ‘’ηθικής’’, συμφώνησε στην καταβολή προστίμων που φτάνουν τα 630 εκ.δολ σε αμερικανικές και βρετανικές ρυθμιστικές αρχές για συναλλαγές οι οποίες «δεν είχαν οικονομική βάση και θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ή άλλες παράνομες πρακτικές» ανακοίνωσε η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή (Department of Financial Services – DFS) της Νέας Υόρκης, που επέβαλε στη Deutsche Bank πρόστιμο 425 εκατ. δολαρίων.
«Η τράπεζα έχασε πολυάριθμες ευκαιρίες να εντοπίσει, να διερευνήσει και να δώσει τέλος στο σχέδιο λόγω των εκτεταμένων αστοχιών συμμόρφωσης, επιτρέποντας στο σχέδιο αυτό να συνεχίζεται για χρόνια».
Να σημειωθεί πως και η Ρωσία έχει αντίστοιχα προβλήματα με τη Γερμανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌