Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΟΥΤΙΝ καλεί ΤΡΑΜΠ! Ο Λαβρόφ έριξε τη γέφυρα! Δηλώσεις ΑΛΛΑΓΗΣ...

Με δηλώσεις του ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ μίλησε για τις σχέσεις Κρεμλίνου-Λευκού Οίκου. Ο κος Λαβρόφ ήταν σαφής.
«Η Μόσχα δεν έχει αυταπάτες για το γεγονός πως η ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα καταστήσει δυνατή την επανέναρξη στις σχέσεις των δύο χωρών», δήλωσε ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ. 
«Γνωρίζουμε πως ο Τραμπ θεωρείται μέγιστος διαπραγματευτής, ωστόσο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξέρει πώς να διαπραγματεύεται και πάντα για το συμφέρον της Ρωσίας», τόνισε με έμφαση.
Όπως εξήγησε ο κος Λαβρόφ θα χρειαστεί χρόνος για ξεπεραστεί η κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών που προκάλεσε η διακυβέρνηση Ομπάμα.
«Eμείς, όπως είπε και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο χωρών για το καλό των λαών μας και τα συμφέροντα της παγκόσμιας σταθερότητας και ασφάλειας», κατέληξε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌