Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

"Μουγκρίζουν" τα τρακτέρ! Οι αγρότες ΕΤΟΙΜΟΙ για μπλόκα...



Σε κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να κατέβουν οι αγρότες στις 23 Ιανουαρίου, σε μέρη που θα καθοριστούν σε κάθε περιοχή. 
Αύριο Τετάρτη, 4/1, αναμένεται να καταθέσουν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και έχει καθοριστεί συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, με στόχο να συζητηθούν τα θέματα που πλήττουν τον κλάδο. 
Στην επισοτλή τους αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια έχει φέρει αρνητικά αποτελέσματα στην παραγωγή, όσον αφορά στην εθνική οικονομία και δυστυχώς έχουμε αυξήσει τις εισαγωγές και μειώσαμε τις εξαγωγές. Δεδομένου ότι έχουμε 6 εκατομμύρια στρέμματα ακαλλιέργητα από παραγωγούς που δεν επέλεξαν την παραγωγή αλλά την ενίσχυση, θα πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική, ώστε ως χώρα να είμαστε παραγωγική και αυτάρκης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌