Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!Οι αρμόδιοι τι κάνουν;..

Η ελληνική μειονότητα στη νότια Αλβανία είναι όμηρος όχι μόνο της διαφθοράς που μαστίζει όλη τη χώρα, αλλά και εθνικιστικών κύκλων που θέλουν να την απογυμνώσουν περιουσιακά»,τονίζει σε ανακοίνωση της η η οργάνωση της ελληνικής μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ,καταγγέλοντας πως το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται από το πουθενά άνθρωποι οι οποίοι διεκδίκουν ως ‘’ιδιοκτήτες’’ μεγάλες εκτάσεις γης από Έλληνες της περιοχής Κρανιά του Δήμου Φοινίκης.
«Οι διεκδικούμενες εκτάσεις αφορούν κυρίως τους Δήμους Φοινίκης, Δρόπολης και Χειμάρρας. Οι ομογενείς φοβούνται ότι θα χάσουν τις εκτάσεις, τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια εκμεταλλεύονται» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λεωνίδας Παππάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οικογένεια Γένη,η οποία έχει την κατοικία της πάνω από πρατήριο υγρών καυσίμων και πρόσφατα απόγονοι ενος Αλβανού ‘’Αγά’’ τους επισκέφτηκαν και ξεδιάντροπα τους είπαν πως δεν θα γκρεμίσουν το σπίτι τους,ζητώντας ανταλλάγματα για τη ‘’μεγαλοψυχία τους’’.
Δεν είναι μόνο όμως αυτή η Ελληνική οικογένεια που ‘’τραμπούκισαν’’,οι απόγονοι των ‘’αγάδων’’,οι οποίοι τους είπαν πως μπορούν να κρατήσουν τις εργασίες τους,τις καλλιέργειες τους,ή ακόμα και τις κτηνοτροφικές μονάδες τους αρκεί να πληρώσουν ενοίκιο σ’εκείνους.
Οι αρμόδιοι τι κάνουν για όλα αυτά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌