Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Στο υπέροχο 'ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ' του ο κος ΣΤΑΘΑΚΗΣ! Τι θα κάνει με τα καύσιμα...

Η τιμή των υγρών καυσίμων έχει εκτοξευτεί στα ύψη μεν, ο κος Σταθάκης δεν ανησυχεί δε.
Η Ελλάδα είναι η 6η ακριβότερη χώρα στον κόσμο στις τιμές καυσίμων (5 λεπτά πάνω η βενζίνη, 11 το ντίζελ, 10 το υγραέριο με τις πρόσφατες ανατιμήσεις) αλλά ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης δηλώνει πως «Ακόμα οι τιμές είναι ελεγχόμενες, αν τυχόν γίνει έκρηξη τιμών νομίζω ότι και η κυβέρνηση θα πάρει τα ανάλογα μέτρα». Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στον Realfm 97,8 με αφορμή τις αυξήσεις που προέκυψαν στις τιμές των καυσίμων από την 1η ημέρα του νέου χρόνου. 
Και πρόσθεσε: «Οι δημοσιονομικοί περιορισμοί είναι δεδομένοι, έπρεπε να υπάρξει μία αύξηση εσόδων, εμείς αρνηθήκαμε να αυξήσουμε το ΦΠΑ στο ρεύμα. Το θεωρήσαμε πολύ πιο αντικοινωνικό από το 13% στο 24% κλπ. Υπήρχε αυτή η διάσταση και φέραμε μία ισορροπία με αυτό το μέτρο πολύ πιο δίκαιη απ’ ότι αν επιλέγαμε άλλα μέτρα τα οποία θα ήταν πολύ πιο ακραία κοινωνικά».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌