Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΔΩ είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κε Ερντογάν! Σταματήστε τις ΑΠΕΙΛΕΣ...



Βρυχάται η Τουρκία και απειλεί Θεούς και Δαίμονες. Η απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία δεν εκδίδονται οι 8 Τούρκοι στη γειτονική χώρα , έχει προκαλέσει την έντονή οργή της Άγκυρας.
Η νέα απειλή που εκτοξεύτηκε έρχεται δια στόματος του Τούρκου ΥΠ.ΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Δήλωσε ξεκάθαρα πως θα παρθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της Ελλάδας" μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας και έφερε ως παράδειγμα την συμφωνία επανεισδοχής, λέγοντας πως μπορεί η Τουρκία να αποφασίσει να την καταργήσει!
Ο Τσαβούσογλου, μιλώντας την Παρασκευή (27.01.2017) σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, είπε ότι η Τουρκία εξετάζει, μεταξύ άλλων, και το ενδεχόμενο αναστολής της διμερούς συμφωνίας επαναπροώθησης προσφύγων, η οποία επιτρέπει στην Ελλάδα την επανεισδοχή παράνομων μεταναστών που πέρασαν από τη μια πλευρά του Αιγαίου στην άλλη, ώστε η Τουρκία να τους επιστρέφει στη χώρα καταγωγής τους.
Η Τουρκία "πατάει" στο γεγονός πως από την περασμένη Άνοιξη όταν έγινε η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, οι μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌