Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΠΙΣΗΜΟ από ΚΡΕΜΛΙΝΟ! «Είδαμε ότι είναι έτοιμοι οι Αμερικάνοι»! Τρόμος στο Ισλάμ...



Μίλησαν το Σάββατο οι Πρόεδροι Πούτιν και Τραμπ και σύμφωνα με όσα, επισήμως πια, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο η συζήτηση ήταν καλή.  
Πιο αναλυτικά οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας ενδέχεται να συναντηθούν πριν από τη Σύνοδο της G20 στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. Αφού χαρακτήρισε "καλή" τη συνομιλία των δυο ανδρών, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επεσήμανε ότι «αρχικά θα πρέπει να ορίσουμε την ημέρα και την ώρα της συνάντησης μεταξύ των δύο προέδρων. Οι σύμβουλοί τους εργάζονται πάνω σε αυτό τώρα».
Πούτιν και Τραμπ δεν μίλησαν για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. «Δεν είναι δυνατό να μιλήσουμε για κάποια συμφωνία (σ.σ. για την άρση των κυρώσεων)», είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος και διευκρίνισε ότι Πούτιν – Τραμπ δεν αναφέρθηκαν στο θέμα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.
«Είδαμε ότι είναι έτοιμοι (οι Αμερικάνοι) να λύσουν δύσκολα προβλήματα μέσω του διαλόγου, κάτι το οποίο ζητεί εδώ και καιρό ο πρόεδρος Πούτιν και δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια δεν βρήκε απάντηση», τόνισε ο Πεσκόφ.
Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, η κοινή μάχη Ρωσίας και ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας ενδέχεται να αποτελέσει την αρχή για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών. Πάντως αναφορικά με το διάταγμα του Τραμπ να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ πολιτών επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών, ο Πεσκόφ επεσήμανε ότι δεν είναι κάτι που αφορά τη Ρωσία. «Δεν είναι δική μας δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌