Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ το ΣΥΣΤΗΜΑ δίχως ΕΛΕΟΣ...

‘’Α Hillary lover’’,δηλαδή θαυμάστρια της Χίλαρι,έτσι χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τράμπ,τη Μέριλ Στρίπ απαντώντας της για όσα τον κατηγόρησε,τονίζοντας πως δεν του προκάλεσε έκπληξη η επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος,από τους όπως τους χαρακτήρισε «φιλελεύθερους ανθρώπους του κινηματογράφου».
Συνέχισε λέγοντας:
‘’Θυμάμαι, η Μέριλ Στριπ παρουσίασε τη Χίλαρι Κλίντον στο συνέδριο των Δημοκρατικών και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους στήριξαν τη Χίλαρι Κλίντον».Αναφερόμενος επίσης στις παρουσίες στην ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου«Θα έχουμε έναν απίστευτο, ίσως αριθμό ρεκόρ παρουσιών για την ορκωμοσία και θα είναι πολλοί σταρ του κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας. Όλα τα καταστήματα ρούχων στην Ουάσινγκτον έχουν ξεπουλήσει. Είναι πολύ δύσκολο να βρείς ένα καλό φόρεμα για αυτή την ορκωμοσία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌