Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στο ΣΥΡΙΖΑ!ΣΧΙΣΜΑ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Μέρες τώρα έχει έλθει στο προσκήνιο το θέμα αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότητης δικαστών και εισαγγελέων.Σήμερα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου,δήλωσε πως θα οριστεί καινούργια ημερομηνία προκειμένου να συνεδριάσει η Διοικητική Ολομέλεια,αφού η σημερινή προγραμματισμένη αναβλήθηκε.
«Η κυβέρνηση σέβεται το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραβιάσει το Σύνταγμα, ούτε να αδικήσει τους δικαστικούς λειτουργούς. Παρακολουθεί και μελετά με πολλή μεγάλη προσοχή το θέμα του ορίου ηλικίας των δικαστών και εισαγγελέων και θα διερευνήσει εξονυχιστικά, όλες τις νομικές δυνατότητες προκειμένου να εξασφαλιστεί μια δίκαιη και νόμιμη λύση του θέματος»,δήλωσε ο αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου,διαφοροποιώντας τη θέση του από τον υπουργό Σταύρο Κοντονή,ο οποίος απέκλεισε την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌