Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΜΙΛΗΣΑΝ οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ! ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ ΞΕΚΙΝΟΥΝ...



Ολοκληρώθηκε,πριν από λίγο, το πιο πολυσυζητημένο και πολυαναμένο τηλεφώνημα των τελευταίων ημερών,μεταξύ Τράμπ και Πούτιν.Όπως αναφέρει το Sputnik,παρών στο τηλεφώνημα των δύο ηγετών ήταν και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πένς.
Ως ώρας αυτό που έχει γνωστοποιηθεί για τα θέματα που συζητήθηκαν,είναι πως δόθηκαν τα επίσημα συγχαρητήρια από το Ρώσο Πρόεδρο στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ,αλλά όπως ήταν αναμένομενο ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους για τα λοιπά θέματα συζήτησης.
Ρώσος εκπρόσωπος δήλωσε: “Φυσικά, συνήθως σε αντίστοιχες επαφές υπάρχει ανταλλαγή απόψεων στις βασικές παραμέτρους των διμερών σχέσεων”
Να σημειωθεί ωστόσο,πως ο ίδιος ο Τράμπ έχει πει, σε παλαιότερη συνέντευξη: “Δεν γνωρίζω τον Πούτιν, όμως αν τα βρούμε με τη Ρωσία, θα ήταν εξαιρετικό” δήλωσε “Είναι καλό για τη Ρωσία, είναι καλό για μας. Αν πάμε μαζί θα τσακίσουμε τον ISIS, που είναι η πραγματική αρρώστια”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌