Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον Τιτανικό!Νέα σενάρια τα αλλάζουν όλα...

Μήπως τελικά δεν ήταν το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό;Επιστήμονες έρχονται με νέα στοιχεία να διαψεύσουν τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με ευρήματα,λοιπόν,ειδικοί ερευνητές θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο να ξέσπασε πυρκαγιά η οποία γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο και προκάλεσε το ναυάγιο του Τιτανικού.Φυσικά δεν αποκλείουν την πρόσκρουση του υπερωκεάνειου,αλλά εξαιτίας της πυρκαγιάς και όχι λόγω απροσεξίας του πληρώματος ή του καπετάνιου.
Οι ερευνητές πιστεύουν, πως η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα λεβητοστάσιο του τρίτου καταστρώματος. Προσπάθησαν να την περιορίσουν όμως είχαν αναπτυχθεί πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.Όταν λοιπόν προσέκρουσε,είχε ήδη πληγεί το σκαρί του πλοίου και προκλήθηκε μεγάλη ρωγμή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌