Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΕΛΟΣ!Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΔΙΣΕ! Ραγδαία εξέλιξη...



Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει πρόβλημα υπο-χρηματοδότησης. Το Κίεβο βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία για την ανακατάληψη της Κριμαίας, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στο ζήτημα.
Ο ουκρανικός προϋπολογισμός του 2015 έδινε για το στρατό, το 5% του ΑΕΠ. Το ποσοστό αυτό αυξήθηκε το 2016 μαζί με ΝΑΤΟική οικονομική ενίσχυση. Η Ουκρανία όμως δε μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. 
Η χώρα βρίσκεται σε τεράστια οικονομική κρίση, με τη φτώχεια να διαπερνά όλο τον κοινωνικό ιστό. Συνυπολογίζοντας και τις προεκλογικές υποσχέσεις του Τραμπ για απεμπλοκή από τη Ρωσο-Ουκρανική κρίση, γίνεται αντιληπτό πως ο πόλεμος θα λήξει σύντομα με έναν νικητή. Τη Ρωσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌