Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΔΕΝ 'ΠΛΕΕΙ' η ΠΛΕΥΣΗ ΖΩΗΣ!Απίστευτες καταγγελίες κατά της ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

Φυλλορροεί το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ΠΛΕΥΣΗ ΖΩΗΣ, καθώς μέλη της νεολαίας αποχώρησαν και μάλιστα ‘έκλεισαν με δύναμη την πόρτα’.
Τα μέλη αποχώρησαν και κατήγγειλαν και την πολιτική στάση του κόμματος και τον εργατικό Μεσαίωνα που επικρατεί σε αυτό. Ειδικότερα, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω μίας “σκληρής” ανάρτησης στο Facebook, ενώ προειδοποίησε πως το “καράβι” βουλιάζει.
Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!» συνεχίζει μάλιστα και γράφει πως «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».
Ο ίδιος σημείωσε: “Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή”.
Ένα άλλο πρώην μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, η Μαρία Σπανού απευθύνεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Τwitter στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, γράφοντας: «ZoeKonstant ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌