Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΣΟΡΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Χάνει τον έλεγχο ο 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ'...



Οι τακτικές και οι στρατηγικές του Τζότζ Σόρος είναι γνωστές,γι αυτό άλλωστε και τον έχουν ονομάσει «ο άνθρωπος που ξετίναξε την τράπεζα της Αγγλίας», ύστερα από μια επιδρομή στη στερλίνα, το Σεπτέμβριο 1992.
Να τονιστεί πως το 2002, δήλωνε :«Στην αρχαία Ρώμη, μόνο οι Ρωμαίοι πολίτες ψήφιζαν. Κάτω από τη σύγχρονη παγκόσμια κεφαλαιοκρατία, μόνοι οι Αμερικανοί ψηφίζουν. Οι Βραζιλιάνοι, αυτοί, δεν ψηφίζουν». 
Τώρα αυτός ο άνθρωπος,τα βάζει με τον Τράμπ που προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας του,και δεν τα αφήνει ‘’ξέφραγο αμπέλι’’,όπως θα συνεφερε το Σόρος που πολλάκις έχει αναφερθεί υπέρ της παγκοσμιοποίησης.
Ο άνθρωπος που δεν δημιούργησε ποτέ πλούτο,αλλά τον έφτιαξε στις πλάτες άλλων κουνά το δάχτυλο στον Τράμπ,καθώς τώρα νιώθει πως χάνει τον έλεγχο μεσα από τα χέρια του.Βλέπει το οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης,που τόσο ήθελε να γκρεμίζεται και δεν θα καταθέσει ποτέ τα όπλα.Έτσι χτυπά τον Τράμπ με ό,τι μέσο διαθέτει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌