Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ 'ΠΝΙΓΕΤΑΙ' στο ΑΙΜΑ εξαιτίας του ΕΡΝΤΟΓΑΝ!Έρχεται και η οικονομική κατάρρευση...



O Ερντογάν βρίσκεται σε παροξυσμό. Από τη μία επιτίθεται στο Γκιουλέν και τον κατηγορεί ως αυτουργό κάθε επίθεσης που γίνεται σε τουρκικό έδαφος, από την άλλη επιτίθεται σε κάποια σκοτεινά κέντρα που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. 
Αυτό που δεν καταλαβαίνει, ή κάνει πως δε θέλει να καταλάβει είναι ότι αυτουργός του λουτρού αίματος της Τουρκίας, είναι ο ίδιος, με την πολιτική που ασκεί. Ο Τούρκος Πρόεδρος αφενός μεν έχει ανοίξει μέτωπο με τους Κούρδους, αφετέρου δε έχει προχωρήσει σε εσωτερική εκκαθάριση κάθε πολίτη που θεωρεί ότι είναι αντιφρονούντας. 
Η επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη έχει εξελιχθεί σε μεγάλη στρατιωτική αποτυχία την ίδια στιγμή που αποτελεί και μεγάλη διπλωματική του ήττα, καθώς ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ρωσία, επιθυμούν οι Τούρκοι να επιτίθενται κατά μουσουλμάνων, πέραν του ISIS. Μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ISIS είναι που ο Ερντογάν εξόπλιζε μέχρι πρότινος και τους έδινε ακόμα και πετρέλαιο για να κινούνται.
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του φόρου αίματος που πληρώνει η Τουρκία αρκεί να αναφέρουμε πως από τις αρχές του 2016 μέχρι και χθες, το πρωτοχρονιάτικο τρομοκρατικό χτύπημα στο κλαμπ Reina στις πόλεις της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη έχει εκδηλωθεί 15 αιματηρές επιθέσεις με τουλάχιστον 290 νεκρούς. Μεταξύ αυτών και ο Ρώσος πρεσβευτής στην Άγκυρα.
Συνυπολογίστε και τον οικονομικό παράγοντα στην εξίσωση. Τουρισμός και οικονομία καταρρέουν. Το κλαμπ Reina είναι κέντρο διασκέδασης για πολλούς αλλοδαπούς αλλά και τους γόνους των πλούσιων τουρκικών οικογενειών. Η κοσμική και πλούσια κοινωνία της Τουρκίας έχει αρχίσει να δυσφορεί με την πολιτική του Ρ.Τ. Ερντογάν καθώς αφενός πλήττονται τα συμφέροντα τους και αφετέρου κινδυνεύουν οι ζωές των ίδιων και των οικογενειών τους.
Αν ο Ερντογάν δεν αλλάξει ρότα γρήγορα, το 2017 θα είναι ακόμα πιο αιματηρό σε σχέση με το 2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌