Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ η ΦΩΦΗ!Ποιο το ΜΕΛΛΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ο ρόλος του Γ.Α.Π...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη τακτοποιήσει το πολιτικό του μέλλον. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ η Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον κο Βενιζέλο να μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο κος Βενιζέλος απεδέχθη με ευχαρίστηση.
Η πρόταση, και η αποδοχή αυτής, είναι και ο λόγος που οι αρχικές αντιδράσεις για την επανείσοδο του Γιώργου Παπανδρέου σταμάτησαν μετά από λίγες μέρες. Παράλληλα αξίζει να τονιστεί πως η επιλογή του να πάει ο κος Βενιζέλος στο επικρατείας δημιουργεί και καραμπόλες.
Αφενός μεν ο κος Παπανδρέου θα κατεβεί στην αγαπημένη του Αχαία ως πρώην Πρωθυπουργός, άρα δε θα χρειάζεται σταυρό. Αφετέρου δε αδειάζει θέση στην Α΄Θεσσαλονίκης ( που κρατούσε ο κος Βενιζέλος) και τη θέση του θα πάρει ο κος Καστανίδης , ‘υπασπιστής’ του κου Παπανδρέου.
Κλείνει εκκρεμότητες η Φώφη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌