Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ραγδαίες Δικαστικές Εξελίξεις στην Υποθεση Σωρρα!Όλα τα νεότερα...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Σώρρα καθώς φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν τώρα και δικαστικά.Δικογραφίες ανασύρθηκαν από το αρχείο,που αφορούν ‘’τα έργα και ημέρες’’ του Αρτέμη Σώρρα και όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα,από στέλεχος της οργάνωσης του Σώρρα ‘’Ελλήνων Συνέλευσις’’.

Επιπρόσθετα πραγματοποιούνται,έλεγχοι για να διαπιστωθεί το κατα πόσο προτρέπονται από την οργάνωση του Σώρρα,οι πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου ανασύρθηκαν προς διερεύνηση, από το αρχείο οι εξής δικογραφίες:
Οι ΑΒΜ Β2016/2035 και ΑΒΜ Ω2016/151 οι οποίες αφορούν τον Αρτέμη Σώρρα και την οργάνωσή του «Ελλήνων Συνέλευσις» και σχηματίσθηκαν το φθινόπωρο του 2016 κατόπιν διαβιβάσεως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εγγράφων σχετικών με τον Σώρρα και αναφοράς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αττικής με θέμα την υπόθεση της «Ελλήνων Συνέλευσις» και τις υποσχέσεις του ιδρυτή της, περί αποπληρωμής των χρεών των Ελλήνων πολιτών. 

Επιπρόσθετα  έχει σχηματιστεί και τρίτη δικογραφία από Εισαγγελία της Πελοποννήσου,και αφορά την υποβολή από πολίτες,τόσο σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌