Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!Ποιος συμβουλεύει τον Τσίπρα στα Εθνικά;..



Με την κατάσταση μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας να βρίσκεται στο ναδίρ, έχει αξία να θυμηθούμε ποιοι είναι οι σύμβουλοι του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τον ενημερώνει και τον συμβουλεύει για τα ελληνοτουρκικά συζεί με Τουρκάλα, υψηλόβαθμο στέλεχος στη πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.
Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν επανερχόμαστε καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι. Η εν λόγω κυρία που συζεί μαζί του φέρει το όνομα Feyza Barutcu, είναι στέλεχος στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο υπηρετούσε στην ΜΙΤ, αν και όλοι οι διπλωμάτες έχουν λάβει εκπαίδευση από τις μυστικές υπηρεσίες και δίδουν σαφώς αναφορά σε αυτές.
Τονίζουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν γράφουμε πως υπάρχει πληροφόρηση για κάτι το μεμπτό, αυτή τη στιγμή. Είναι όμως δεδομένο πως η Εθνική Ασφάλεια είναι συνεχής και καλό θα ήταν να υπάρχει ασυμβίβαστο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌