Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Άδωνις: Είναι λάθος το ότι ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

"Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες δεν είναι άπατρις - Το μόνο επικίνδυνο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός"
«Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.
«Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Άμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας προσθέτοντας ότι: «Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».
Ερωτηθείς για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Όσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌