Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Μας 'ΤΡΑΒΑΝΕ' το αυτί!Όλες οι εξελίξεις για τη Β' ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από γερμανικούς και γαλλικούς διπλωματικούς κύκλους στις Βρυξέλλες, αν όχι τον Ιανουάριο τουλάχιστον τον Φεβρουάριο αναμένεται να κλείσει η Β’ αξιολόγηση.
Γερμανοί και Γάλλοι υψηλόβαθμοι διπλωμάτες, αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ενίσχυση των 617 εκατομμυρίων ευρώ προς τους συνταξιούχους και το "πάγωμα" του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το προσφυγικό βάρος, τόνισαν ότι “θα σας τραβήξουμε λίγο το αυτί και θα προχωρήσουμε παρακάτω", όπως αναφέρουν οι διαρροές.
Η τιμωρία δεν αφορά στη χορήγηση του επιδόματος και το "πάγωμα" του ΦΠΑ, γιατί οι προαναφερόμενοι διπλωμάτες χαρακτήρισαν πολύ λογικές τις κινήσεις και κανένας ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να αντιταχθεί και να πει όχι.
Όμως, η ενόχληση προήλθε από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση και γι΄ αυτό το λόγο θα μας τραβήξουν λίγο το αυτί (στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι οι Θεσμοί μάλλον δεν επρόκειτο να ανάψουν το πράσινο φως, όπως δείχνει η εμπειρία του παρελθόντος).
Φαίνεται πως θέλουν μεν να παραδειγματίσουν, με την Ελλάδα να δέχεται το ‘χαστουκάκι’ όχι όμως και να μην κλείσει η αξιολόγηση

.http://voicenews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌