Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Νέα δημοσκόπηση: Κατρακυλά η κυβέρνηση – Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ

Εκτός Βουλής Λεβέντης, Καμμένος, Θεοδωράκης
Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑδιατηρεί η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Βεργίνα Τηλεόραση.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 29,9%, ενώ το κυβερνών κόμμα ακολουθεί με 19,4%.
Τρίτο στις προτιμήσεις έρχεται το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής με ποσοστό 6% και ακολουθούν το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,0%.
Οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5% και μένουν εκτός Βουλής, όπως και το Ποτάμι που δείχνει να καταρρέει συγκεντρώνοντας μόλις το 2% των προτιμήσεων.
Στη συσπείρωση, η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34%.
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ερωτηθέντες απάντησαν και «ποια χώρα θεωρούν περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα», με την Ρωσία να έρχεται ως πρώτη επιλογή με ποσοστό 43%, τις ΗΠΑ με 16% και τη Γερμανία με 13%.
Αντίστοιχα, στην ερώτηση ποιον ηγέτη εκτιμούν οι Έλληνες περισσότερο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συγκέντρωσε ποσοστό 39%, η Άνγκελα Μέρκελ 11%, ενώ ο νεοεκλεγείς Ντόναλντ Τραμπ 9%.


ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌