Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: ,

ΠΑΟΚ: Στην Κωνσταντινούπολη άνθρωποι του «Δικεφάλου» για να κλείσουν τον Στοχ



Ο γνωστός στους φίλους του ΠΑΟΚ από τη θητεία του στην ομάδα τους τη σεζόν 2013-14, Μίροσλαβ Στοχ, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον «δικέφαλο του Βορρά» για τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν τα τελευταία 24ωρα από την Τουρκία. 
 
Όπως αναφέρει το «sporx.com», άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρόκειται να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη τις προσεχείς ώστε να διαπραγματευτούν με επίσημο τρόπο για την επιστροφή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού στους Θεσσαλονικείς. «Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για τον Στοχ», είναι ο τίτλος του κειμένου. 
 
Ο τούρκικος σύλλογος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Σλοβάκο και αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως», καθώς δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ντικ Άντβοκαατ (ούτε στου Βίκτορ Περέιρα ήταν) Στοχ, ο οποίος μετρά μόλις πέντε συμμετοχές. 
 
Πάντως, δεν διευκρινίζεται το αν σκοπεύει να τον δώσει δανεικό η «Φενέρ» ή αν θα τον πουλήσει στον ΠΑΟΚ. Ένα στοιχείο που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο, είναι ότι η εγκυμονούσα σύζυγος του εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌