Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Οι αρκούδες είδαν το χιόνι και πήγαν για ύπνο



Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Νυμφαίο της Φλώρινας είχαν σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει το βιολογικό ρολόι των αρκούδων του Αρκτούρου και να πάνε για ύπνο!
«Πρώτα πήγαν για χειμέριο ύπνο οι γηραιότερες αρκούδες, δηλαδή ο Μήτσος και η Κατερίνα, που είναι 27 χρονών και οι 25χρονες Σάσα και Αλεξάνδρα, που είχαν έρθει από τον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης» αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πάνος Στεφάνου από τον Αρκτούρο. Συνολικά στο καταφύγιο φιλοξενούνται 15 αρκούδες ενώ άλλες τέσσερις, μικρότερες σε ηλικία που δεν έχουν κοιμηθεί, ζουν σε άλλο καταφύγιο, στον Αετό.
'Οπως ενημέρωσε πάντως ο κ.Στεφάνου «το Καταφύγιο στο Νυμφαίο έχει κλείσει από την ημέρα των Φώτων αλλά παραμένει ανοιχτό για τους επισκέπτες, κάθε Σαββατοκύριακο, το Καταφύγιο των Λύκων στις Αγραπιδιές Φλώρινας, όπου φιλοξενούνται 12 ζώα».
arcturos1arcturos2

ΠΗΓΗΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌