Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Γεύμα 'ΕΡΓΑΣΙΑΣ' προαναγγέλλει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...



Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb τις προάλλες είχαμε δείπνο… εργασίας μεταξύ ηγετικών προσωπικοτήτων της πολιτικής μας σκηνής. Μάλιστα οι δύο ηγέτες προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο.
Ο ένας είναι πολιτικά ενεργός, πολύ ενεργός, μάλιστα πολλές φορές βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, απασχολώντας, κυρίως αρνητικά, την ειδησεογραφία.
Ο άλλος βρίσκεται σε καθεστώς «αγρανάπαυσης» εδώ και καιρό, αν και τυπικά συμμετέχει στις πολιτικές εξελίξεις.
Οι δύο άντρες, χωρίς να έχουν τσακωθεί, είχαν ψυχρανθεί, ωστόσο μετά το γεύμα φαίνεται πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και  βρέθηκε ένας κοινός τόπος.
Οι πληροφορίες ισχυρίζονται πως ένας από τους δύο, βλέποντας το πολιτικό του μέλλον αβέβαιο ζήτησε σανίδα σωτηρίας καθώς προβλέπει οργή από την πλευρά των πολιτών στο πρόσωπό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌