Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΩΡΑ έγινε ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση: Θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ για ΔΥΟ μέρες ακόμη τα σχολεία…

ΤΩΡΑ έγινε ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση: Θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ για ΔΥΟ μέρες ακόμη τα σχολεία…

Αφορά Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια…

Πολλά σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά. Δείτε ποιες περιοχές αφορά.
Αύριο Δευτέρα 9/1 ξεκινούν ξανά τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όμως πολλοί αναμένεται να είναι οι μαθητές που θα παρατείνουν τις διακοπές τους λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν σε όλη τη χώρα.
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν και σήμερα σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, με το θερμόμετρο στη Φλώρινα να δείχνει τους -19 βαθμούς Κελσίου και στο Νευροκόπι της Δράμας τους -16.
Στην Καστοριά ο υδράργυρος έπεσε στους -13, στην Κοζάνη στους -12, στις Σέρρες στους -11 και στην Αλεξανδρούπολη στους -10. Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία νωρίς το πρωί ήταν στους -8 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία επικρατεί ολικός παγετός στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ και τα επόμενα 24ωρα θα διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες. Έτσι ιδιαίτερα στις παραπάνω περιοχές θεωρείται σχεδόν απίθανο να ανοίξουν τα σχολεία.
Αναμένονται σήμερα και οι επίσημες ανακοινώσεις των δήμων και των περιφερειών. Καστοριά Έχει γίνει ήδη γνωστό, πως κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Καστοριά την Δευτέρα 9/1 λόγω παγετού. Πιερία Επίσης κλειστά σχολεία και στην Πιερία.
Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Κοζάνη
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια δεν θα λειτουργήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με απόφαση του αναπληρωτή δημάρχου Κοζάνης, Γιώργου Βαλάη, εξαιτίας του παγετού. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.
Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.
Έδεσσα
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εδεσσας, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Θήβα
Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων ανακοινώνει οτι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.
Φλώρινα
Τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Τανάγρα
Ο Δήμος Τανάγρας σας ανακοινώνει ότι αύριο Δευτέρα 09/01/2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού και παγετού. Ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων θα υπάρξει σύντομα και νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία τους.
Λαμία
Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας. «Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του τελευταίου 48ώρου, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, μετά από εισήγηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας, εξέδωσε απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας, για την Δευτέρα 09/01/2017.
Δεν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στη Μαγνησία
Δεν θα ανοίξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού που επικρατεί σε όλο το Νομό. Όπως έγινε γνωστό μέχρι αυτή την ώρα (11π.μ.) δεν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στους δήμους Βόλου, Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.
Κορινθία
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας λόγω του χιονιού και των πολικών θερμοκρασιών που θα σημειωθούν νωρίς το πρωί. Η ανακοίνωση έγινε επίσημα από τον Δήμο πριν λίγο.
Υ.Γ. Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς όταν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τους δήμους… dikaiologitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌