Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΥΚΛΩΝΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ! Η Άγκυρα ετοιμάζει ΠΟΛΕΜΟ στα μετόπισθεν της χώρας μας...



Οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, ειδικά μετά την απόφαση να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στη γείτονα χώρα, αλλά και την ακραία πρόκληση στα Ίμια, χθες Κυριακή 29/1. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις καθημερινές παραβιάσεις από τα τουρκικά μαχητικά και τις «εμπρηστικές» ρητορικές του Ρ.Τ. Ερντογάν, τότε γίνεται αντιληπτό ότι οι διμερείς σχέσεις είναι σε κρίσιμο σημείο. 
Από την άλλη μεριά, έχουμε την έξαρση του αλβανικού εθνικισμού στην Ελλάδα, με το πρόσφατο περιστατικό με τους στρατιώτες, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Δρόπολης του νομού Αργυρόκαστρου. 
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο ρεπορτάζ μας, που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, υπάρχει μπαράζ βανδαλισμών, τόσο σε ελληνικά σύμβολα όσο και σε σπίτια της  ελληνικής μειονότητας.
Για ένα απλό «μάτι», τα όσα συμβαίνουν με την Τουρκία και την Ελλάδα και αντίστοιχα, όσα γίνονται ανάμεσα στη χώρα μας και την Αλβανία, δεν συνδέονται. 
Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι γείτονες μας και πως η Τουρκία επηρεάζει την Αλβανία, η οποία εξαρτάται σε ένα βαθμό από την Άγκυρα. Αυτά που συμβαίνουν είναι υποκινούμενα και η χώρα μας, βρίσκεται στη μέση μιας δίνης που είναι έτοιμη να την παρασύρει, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌