Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ! ΒΟΜΒΑ από Βερολίνο…



Δείχνει τα «δόντια» της η Γερμανία στο θέμα της ελληνικού χρέους, αφού το υπουργείο Οικονομικών της χώρας διεμήνυσε ότι αν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία η αξιολόγηση του προγράμματος και δεν συμμετέχει το  ΔΝΤ, τότε η περαιτέρω χρηματοοικονομική βοήθεια για τη χώρα μας «κρέμεται» από μια κλωστή. 
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μέσω εκπρόσωπου του υπουργείου, έστειλε σαφές μήνυμα: «Οι περαιτέρω πληρωμές εξαρτώνται από την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος και τη συμμετοχή του ΔΝΤ».
Ο Σόιμπλε βρίσκεται στριμωγμένος και εκτεθειμένος στο εσωτερικό της χώρας, αφού έχει εγγυηθεί την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌