Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στη ΝΔ!ΒΟΜΒΑ για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!Τον ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ...



Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει πρόγραμμα. Ακόμα και στα θέματα που παρουσιάζει προτάσεις είναι αντιγραφή άλλων (βλέπε ΕΔΩ).  Την πολιτική αυτή ένδεια την έχει εντοπίσει και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας. Σας παραθέτουμε άρθρο που δημοσίευσε το antinews (το οποίο πρόσκειται στον Αντώνη Σαμαρά). Ο λόγος που το αναφέρουμε, είναι ότι ο Σαμαράς στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Αν και οι υποστηρικτές του Μητσοτάκη λένε ότι δεν έχει πρόγραμμα… ή θα τον ρίξουν ή θα διαλυθεί το κόμμα της Πειραιώς.
Παραθέτουμε το άρθρο.
«Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει. Ότι η αξιωματική αντιπολίτευση και ο ίδιος είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη σωτηρία της χώρας από τη λαίλαπα του Τσίπρα.
Έδειχνε σίγουρος, ήταν σταθερός στην άποψή του και τα χειροκροτήματα των στελεχών του κόμματος έμοιαζαν να επικροτούν την άποψη ότι και αύριο να γίνουν εκλογές και να αναλάβει η ΝΔ είναι σίγουρο ότι θα σώσει την Ελλάδα.
Η επίθεση του Κυριάκου ήταν ολομέτωπη με σκληρές εκφράσεις ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο... αγαπημένο του θέμα, αυτό της διεύρυνσης καθώς είπε ότι θα συνεχίσει να φέρνει κόσμο μετά τον Ιάσονα Φωτήλα.
Όμως, παρά το γεγονός ότι έχουμε πει χίλιες φορές ότι μόνο η ΝΔ είναι ελπίδα για τη χώρα, δεν ακούσαμε ούτε μια πρόταση για την Ελλάδα από τον κ. Μητσοτάκη. Δεν ακούσαμε, πέραν τον γενικόλογων αναφορών, οτιδήποτε συγκεκριμένο. Για την οικονομία, τις διαπραγματεύσεις, το νέο μνημόνιο, το ασφαλιστικό, τα μπλοκάκια ή το μεταναστευτικό.
Ακόμη και ο Τσίπρας μπορεί ακόμη να λέει ψέματα ότι δεν θα νομοθετήσει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα. Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι δεν έδωσε το στίγμα του για το τι θα κάνει ο ίδιος ως πρωθυπουργός.
Είναι πράγματι ωραίο να ακούς ότι ο Τσίπρας είναι κακός πολιτικός, άθλιος πρωθυπουργός, εγκληματίας ή ότι έφερε ισοπέδωση και καταστροφή. Αρέσει στους πολίτες, κυρίως στο κομματικό ακροατήριο, να ακούει ότι ο αντίπαλος είναι ένα βήμα πριν από την έξοδο. Και είναι τέλειο να ακούς από τον αρχηγό σου να απευθύνει προσκλητήριο ενότητας της κεντροδεξιάς.
Όμως, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα εκλεγεί πρωθυπουργός για τα... τσιτάτα του. Δεν είναι η πρωθυπουργία ένα ατέρμονο παιχνίδι συνθηματολογίας, γενικοτήτων και τσαμπουκάδων του στυλ «ας κάνει στην άκρη, εμείς αναλαμβάνουμε».
Η χώρα δεν έχει καιρό για χάσιμο. Ήδη χάθηκαν δύο χρόνια με ευθύνη του Τσίπρα. Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις. Μπορεί τώρα να δίνουν 10 μονάδες διαφορά σ' εκείνον που πιστεύουν ότι θα τους βγάλει από το τέλμα της Αριστεράς, όμως, η επιλογή και η στήριξη αλλάζει εύκολα.
Ο ελληνικός λαός βαρέθηκε τα ωραία λόγια, τα τσιτάτα και τις επιθέσεις κατά των πολιτικών αντιπάλων.
Δεν γκρινιάζουμε με τη ΝΔ αλλά ξέρετε τι θέλει ο κόσμος; Ας βγουν στους δρόμους και να τους ρωτήσουν τα στελέχη του κόμματος.
Θέλει να μάθει από τον Μητσοτάκη: Ποια είναι η εναλλακτική του πρόταση για την οικονομία;
Ποιο παραγωγικό μοντέλο προκρίνει για να βγει η χώρα από την κρίση;
Ποια είναι η πρόταση της ΝΔ για τα μπλοκάκια για τα οποία επικρατεί χάος;
Τι λέει ο πρόεδρος για το προσφυγικό, για τα προσφυγόπουλα που πρέπει να πάνε στα σχολεία; Τι λέει για τη διάλυση της Υγείας και της Παιδείας και πώς θα τα αντιμετωπίσει;
Ξεκάθαρες κουβέντες χρειάζεται η χώρα κύριε Μητσοτάκη. Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει άλλα λάθη. Δεν έχει άλλο χρόνο για να χάσει.»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌