Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Γυναίκα «εξολοθρευτής» δοκιμάζει νέα προστατευτική στολή του ρωσικού στρατού περπατώντας σε ναρκοπέδιο (βίντεο)



Η γυναίκα «εξολοθρευτής» επιβιώνει από τεράστιες εκρήξεις, χάρη στην καταπληκτική προστατευτική ενδυμασία της.
Αυτή είναι η καταπληκτική στιγμή μια γυναίκα περπατά μέσα από τεράστιες εκρήξεις και εκρήξεις φωτιάς και διαφεύγει εντελώς αλώβητη.
Η γυναίκα δοκιμάζει μία νέα προστατευτική στολή του ρωσικού στρατού περπατώντας τυχαία μέσα από ένα ναρκοπέδιο.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και επικεφαλής της αμυντικής βιομηχανίας της Ρωσίας, Dmitry Rogozin, δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook χθες, μαζί με τη λεζάντα: «The Terminator – a poor excuse» (Εξολοθρευτής – μια φτωχή δικαιολογία)
Γυρισμένο στο Κεντρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Machine Building, η γυναίκα είναι ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι και μία μαύρη κουκούλα ενώ περπατά με αυτοπεποίθηση μέσα από το πεδίο, και φαίνεται ότι είχε δίκιο να μην ανησυχεί, γιατί, παρά τις πολυάριθμες εκρήξεις και τα μεγάλα σύννεφα καπνού η γυναίκα κατορθώνει να συνεχίσει μέσα από τις φλόγες όπως ο «εξολοθρευτής στην ταινία«.
Σχολιάζοντας το βίντεο, ο κ Rogozin, είπε: Για να μην υπάρξει οποιαδήποτε σύγχυση, είναι μια δοκιμασία μη θανατηφόρα και όλα είναι υπό έλεγχο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌