Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ! ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ή ΨΕΥΔΕΤΑΙ στο ΛΑΟ;..

Περίεργες ειδήσεις έρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άλλα λέει ο κος Τσακαλώτος στους Δανειστές και άλλα μεταφέρει στο Μαξίμου. Κατ’ επέκταση άλλα λέει ο κος Τσίπρας στο λαό.
Πιο αναλυτικά. Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, εμφανίζεται κατηγορηματικός ως προς τη λήψη νέων μέτρων υποστηρίζοντας πως:
-«Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον».
Από την άλλη ο κος Τσακαλώτος φαίνεται πως δεσμεύτηκε, με επιστολή προς τους Δανειστές, για ψήφιση τώρα των μέτρων που ζητά το ΔΝΤ για μετά το 2018 προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση με συμμετοχή του Ταμείου.
Πρόκειται κυρίως για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου αλλά και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.
Αγνοεί (;) ο Πρωθυπουργός το περιεχόμενο της επιστολής και αναφέρει στην Εφημερίδα των Συντακτών πως: «το ΔΝΤ οφείλει να αναλάβει με παρρησία την ευθύνη της άποψής του για το ελληνικό πρόγραμμα. Και η Ευρώπη όμως οφείλει να συνεκτιμήσει τα νέα δεδομένα, που δημιουργούνται με την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στις ΗΠΑ, και να αποφασίσει προτάσσοντας το κοινό συμφέρον. Και όχι τους πρόσκαιρους πολιτικούς υπολογισμούς που γίνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά».
Ή μήπως δεν αγνοεί και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌