Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΞΟΡΚΙΖΕΙ, ανεπιτυχώς, το ΦΑΝΤΑΣΜΑ των ΕΚΛΟΓΩΝ ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Σε άλλο σύμπαν το Μαξίμου...

Προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να ξορκίσει το φάντασμα των πρόωρων εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας. Σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων, το σύνολο σχεδόν των κυβερνητικών βουλευτών έχουν ‘ξαμολυθεί’ στις περιφέρειες τους και προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό πως:
Α) δε θα γίνουν εκλογές
Β) ζούμε στιγμές οικονομικής ευημερίας στην Ελλάδα.
Ειδικότερα ο Πρωθυπουργός κάνει κοινωνικές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, και ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη, όπου σήμερα, ανήμερα των Φώτων θα παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της πόλης και όπως όλα δείχνουν η πρωθυπουργική… δραστηριότητα στην περιφέρεια θα συνεχιστεί. Ο Πρωθυπουργός εκτιμάται ότι θα  ανακοινώσει μέτρα για τους μουσουλμάνους της Θράκης σε μία προσπάθεια να ανοίξει νέους διαύλους επικοινωνίας με τους Έλληνες Μουσουλμάνους. 
Χθες, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου βρέθηκε στην Κέρκυρα, οι κκ Κουρουμπλής και Σαντορινιός στα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας  Χριστόφορος Βερναρδάκης στην Τρίπολη. Ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προγραμματίζονται και νέες περιοδείες. Ενδεικτικά, την προσεχή Τρίτη, ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα κάνει επιθεώρηση όλων των έργων στην Κόρινθο, στο λιμάνι και στους σιδηρόδρομους.
 Με πληροφορίες από parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌