Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Μέι σε Τραμπ!«Έχουμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε μαζί και πάλι»...

ΗΠΑ και Βρετανία ετοιμάζονται να κυβερνήσουν τον κόσμο, σύμφωνα με δημοσίευμα του BLOOMEBERG, που σχολιάζει την αυριανή συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την Τερέζα Μέι στην Ουάσινγκτον.
«Καθώς επανακτούμε την εμπιστοσύνη μας… θα έχουμε την ευκαιρία, μάλιστα την ευθύνη, για να ανανεώσουμε την ειδική αυτή σχέση σ” αυτή τη νέα εποχή», αναμένεται να δηλώσει η πρωθυπουργός της Βρετανίας στους Ρεπουμπλικάνους θα συγκεντρωθούν σε λίγες ώρες στη Φιλαδέλφεια.
«Έχουμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε μαζί και πάλι», θα δηλώσει, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας της που έχει στην διάθεσή του το πρακτορείο Bloomberg.
Από την άλλη και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Τραμπ ετοιμάζει προεδρικά διατάγματα που θα μειώσουν δραστικά το ρόλο των ΗΠΑ στα Ηνωμένη Έθνη και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς.
Συνυπολογίστε και το ρόλο της Μόσχας και βλέπουμε μεγάλες αλλαγές να έρχονται. Η γεωστρατηγική σφαίρα αλλάζει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌