Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Μας αφορά ΟΛΟΥΣ! Τι προκαλεί το ΨΩΜΙ στην υγεία μας…

Μας αφορά ΟΛΟΥΣ! Τι προκαλεί το ΨΩΜΙ στην υγεία μας…
 
Είναι προτιμότερο να τρώτε ψωμί από φούρνο ή να το παρασκευάζετε οι ίδιοι, διότι τα συσκευασμένα ψωμιά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ περιέχουν πολλά πρόσθετα Ε.
Το Ε282 (calcium proprionate) αποτρέπει την ανάπτυξη της μούχλας στο ψωμί και χρησιμοποιείται πάρα πολύ σε υγρές και τροπικές περιοχές. Έχει συνδεθεί με ημικρανίες και με προβλήματα συμπεριφοράς και μαθησιακά προβλήματα.
Έχετε σκεφτεί ότι αν έχετε συχνές εξάρσεις ημικρανιών μια από τις αιτίες μπορεί να είναι η κατανάλωση ψωμιού ή άλλων τροφών που περιέχουν Ε;
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα παιδιά σας μπορεί να έχουν μαθησιακά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς, και η αιτία για αυτό να είναι το ψωμί που τρώνε ή τα δημητριακά πρωινού;
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα «μαύρα» ψωμιά «ολικής αλέσεως» που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ δεν είναι ολικής αλέσεως, αλλά είναι άσπρα ψωμιά που τους έχουν προσθέσει καραμελόχρωμα!
Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Μέλος της American Association of Drugless Practitioners
Από το βιβλίο » ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΕΥΖΩΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ;»
Εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌