Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ!Οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ που ΦΕΡΝΟΥΝ πρόωρες ΕΚΛΟΓΕΣ...



Στις 12 Ιανουαρίου συνεδριάζει το EuroWorking Group και η ημερομηνία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς εκεί θα αποφασιστεί αν θα ξεπαγώσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Κυβέρνησης και Δανειστών βρίσκονται στον αέρα και ο Δεκέμβριος αποδείχτηκε κακός μήνας για τις συζητήσεις που θα οδηγούσαν στο κλείσιμο της Β’ Αξιολόγησης. 
Έχουμε λοιπόν την 12η Ιανουαρίου, δύο μέρες μετά έχουμε το ΔΝΤ και τη δημοσιοποίησή της έκθεσής του για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Αναλόγως του τι θα περιλαμβάνει αυτή η έκθεση ως προς την πορεία της ελληνικής οικονομίας, θα φανεί και εάν το Ταμείο θέλει να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα και με ποιους όρους. Η 20η Ιανουαρίου είναι επίσης σημαντική ημερομηνία καθώς θα ορκιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ και αναλόγως των οδηγιών του, το ΔΝΤ θα κινηθεί είτε προς εμπλοκή ή προς απεμπλοκή στο ελληνικό πρόγραμμα.
Αναλόγως του πως θα κυλήσουν τα πράγματα αυτές τις ημερομηνίες θα ξέρουμε και αν οι πρόωρες εκλογές θα έρθουν ή θα καθυστερήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌