Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο Τραμπ βλέπει 'ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ' και όχι τη Ρωσία...



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Διεθνή Διπλωματική Σκακιέρα. Σύμφωνα με το CNN ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, επιδιώκει να έχει εσωτερική πληροφόρηση σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και υπόσχεται να τη δημοσιοποιήσει «αύριο ή μεθαύριο».
Κατά τη διάρκεια Πρωτοχρονιάτικου πάρτυ στο θέρετρο Mar-A-Lago στη Φλόριντα, ο Τραμπ υποστήριξε πως είναι πιθανό να υπάρχει εμπλοκή άλλου κράτους και όχι της Ρωσίας στην υπόθεση των Αμερικανικών Εκλογών.
«Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Επίσης γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι γι” αυτό δεν πρέπει να είναι σίγουροι για την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.
Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την απόρρητη πληροφόρηση που γνωρίζει ο ίδιος απάντησε: «Θα μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη».
Το CNN μάλιστα συνεχίζει και σχολιάζει πως η άρνηση του Τραμπ να αποδεχτεί τις αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας την υπόθεση των προεκλογικών υποκλοπών με στόχο το Δημοκρατικό Κόμμα, θα είναι το θέμα που θα απασχολήσει την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ τις μέρες που έρχονται.
Τώρα κατά πόσο οι πληροφορίες που μεταδίδει το CNN θα πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌