Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΜΠΡΑΒΟ! "Σου αξίζει εξορία στη Σιβηρία" βροντοφώναξαν στον Τσίπρα...



Τη θεατρική παράσταση ""ΟΜΠΙΝΤΑ, Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη", που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης, παρακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο, μόλις έγινε αντιληπτό από το κοινό ότι στην αίθουσα βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν έλειψαν και τα σπρωξίματα και τελευταία στιγμή απεφεύχθη σοβαρό επεισόδιο, με δυο θεατές να έρχονται στα χέρια  με άντρες της προσωπικής ασφάλεια του Τσίπρα, με αποτέλεσμα ακόμα και ο Γιώργος Κοτανίδης να ανέβει ση σκηνή και να φωνάξει στο κοινό "ειρήνη υμίν".
Μετά το τέλος της παράστασης, ο πρωθυπουργός πήγε προς τα παρασκήνια, όταν μια γυναίκα του φώναξε: "Από εκεί πας ντουγρού για τη Σιβηρία και αυτό σου αξίζει".
Το έργο πραγματεύεται τις τελευταίες ώρες του ηγέτη του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη, που είχε εξοριστεί στη Σιβηρία. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌