Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΠΡΕΠΕ να τους ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ για να ΜΑΘΟΥΝ! Αλλάζουν όλα απέναντι στο Ισλάμ...



Μετά την τρομοκρατική επίθεση με το φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, η Γερμανία αποφασίζει να ακολουθήσει μια διαφορετική στάση στο ζήτημα της ασφάλειας. 
Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργός Δικαιοσύνης, Χάικο Μάας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά βραχιολάκια παρακολούθησης σε άτομα που θεωρούνται ύποπτα και όχι μόνο. 
Συγκεκριμένα, ο κ. Μάας υπογράμμισε ότι τάσσεται υπέρ της τοποθέτησης ηλεκτρονικών βραχιολιών παρακολούθησης όχι μόνο σε καταδικασμένους εγκληματίες, αλλά επίσης σε όσους κρίνονται επικίνδυνοι, προτού διαπράξουν κάποιο αδίκημα.
Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ελέγχουμε όσο καλύτερα γίνεται τους πιθανόν επικίνδυνους ισλαμιστές, ακόμη και πριν καταδικαστούν. Προς αυτή την κατεύθυνση η επιβολή ηλεκτρονικού βραχιολιού παρακολούθησης δεν θα πρέπει να αποτελεί ταμπού".
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ο Χάικο Μάας αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, για να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌