Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ...

Μέσω ΑΣΕΠ ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας μόνιμων εκπαιδευτικών και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αν υπολογίσει κανείς ότι οι αιτήσεις για 20.000 αναπληρωτές ξεπέρασαν φέτος τις 130.000 μπορεί να αναλογιστεί και τη συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα προκηρύξει μέσω ΑΣΕΠ το υπουργείο Παιδείας για την πρόσληψη μόνιμων δασκάλων και καθηγητών. Η συμμετοχή αναμένεται να φτάσει σε ύψη ρεκόρ.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού τον ερχόμενο Μάιο αφορά σε θέσεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των χιλιάδων κενών που υπάρχουν στην εκπαίδευση καθώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν καθόλου προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Θα πρέπει να θεωρείται ότι οι θέσεις θα είναι κοντά στις 20.000, όσες δηλαδή και οι θέσεις αναπληρωτών το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η πρόσληψη των επιτυχόντων δεν θα γίνει εφέτος αλλά σε διάστημα τριών ετών ως το 2020.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌