Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Σε ΕΞΕΛΙΞΗ ο ΧΙΟΝΙΑΣ!Τι συμβαίνει με τους ΑΣΤΕΓΟΥΣ συμπολίτες μας...

Αυξημένη παρουσιάζεται, τις τελευταίες ώρες, ο ρυθμός και ο αριθμός προσέλευσης αστέγων στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω του χιονιά που επικρατεί στην πόλη.
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Κεντρικού Δήμου, Καλυψώ Γούλα, τα έκτακτα μέτρα για τις προστασία των αστέγων θα διαρκέσουν για όσο καιρό συνεχιστεί η κακοκαιρία.
«Συνεχίζουμε τα έκτακτα μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού για όσο διάστημα σημειώνονται χαμηλές θερμοκρασίες. Τα τελευταία 24ωρα έχουμε αύξηση προσέλευσης στις κοινωνικές δομές του Δήμου που είναι το Υπνωτήριο Αστέγων και το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Γούλα.
Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία μοιράζει κουβέρτες και ζεστά ροφήματα σε αστέγους και τους ενημερώνει για την ύπαρξη των κοινωνικών δομών.
Σημειώνεται πως το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ (Ανδρέου Γεωργίου 13, τηλ. 2310 528811), από τις 17:00 έως το πρωί της επομένης ημέρας στις 11:00 και το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων σε συνεργασία με τη ΜΚΟ PRAKSIS (Μοναστηρίου 62, τηλ. 2310 527938), από τις 10:30 έως τις 17:00.
Για την εξυπηρέτηση των ατόμων που έχουν ανάγκη ανοιχτά παραμένουν και τα παραρτήματα ΚΑΠΗ στις οδούς Γρ. Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌