Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

«ΝΕΙΝ» ΤΡΑΜΠ σε ΜΕΡΚΕΛ!«Πρώτα οι Γερμανοί θα καταλάβουν ποιοι είναι και τι χρωστάνε στις ΗΠΑ και μετά θα...»



Αρνητική απάντηση έδωσε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην Άνγκελα Μέρκελ για συνάντηση των δύο ηγετών.
Η συνάντηση έπρεπε να γίνει αμέσως μετά την συνάντηση Ν.Τραμπ με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τ.Μέι ως είθισται, ωστόσο η άρνηση του Ν.Τραμπ για να συναντηθεί έστω και τυπικά με την Γερμανίδα καγκελάριο έρχεται κατόπιν των σφοδρών επιθέσεων του Βερολίνου τόσο μέσω των δηλώσεων της Α.Μέρκελ όσο και του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε και του γερμανικού ΥΠΕΞ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ συγκεκριμένα δήλωσε πως «πρώτα οι Γερμανοί θα καταλάβουν ποιοι είναι και τι χρωστάνε στις ΗΠΑ και μετά θα συναντηθώ μαζί της».
Με τα ισχύοντα δεδομένα φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό (εκτός και αν προκύψει αλλαγή δεδομένων) η συνάντηση Μέρκελ-Τραμπ να γίνει αργότερα από τη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Παγκόσμια Ισορροπία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌