Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΥΧΟΣ!Ποιες περιοχές θα χτυπηθούν περισσότερο...

Aπό τις επόμενες κιόλας ώρες,η χώρα θα μπει στην κατάψυξη,αφού η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει κάθετη πτώση.Από τις βροχές θα περάσουμε στον παγετό και τα χιόνια ενώ ανοιχτό είναι το ενδέχομενο να χιονίσει στην Αθήνα.
Να σημειωθεί πως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων ενώ αυτήν την ώρα στο βορειοανατολικό Αιγαίο πνέουν άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.
Πυκνή είναι η χιονόπτωση από το πρωί στο δρόμο προς Μπράλο, προς Δομοκό και προς Καρπενήσι. Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς Καρπενήσι από το 52ο χλμ και πάνω.
Ο μετεωρολόγος κ. Καλλιάνος τονίζει:’’ Σε καμία περίπτωση, αυτή η κατάβαση ψύχους δεν θα πρέπει να θεωρείται επικίνδυνη (όπως την προηγούμενη φορά) τόσο ως προς τις ελάχιστες θερμοκρασίες όσο και ως προς την σφοδρότητα των χιονοπτώσεων αλλά και την έκταση αυτών’’.
Και συνεχίζει λέγοντας:’’Εκτιμώ πως θα είναι μια μεταβολή του καιρού, καθαρά χειμωνιάτικου τύπου και που θα επηρεάσει περισσότερο την ανατολική και βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα των χιονοπτώσεων δεν θα είναι γενικευμένα αλλά θα επηρεάσουν σαφέστατα μέχρι και παραθαλάσσιες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.’’


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌