Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Νέα Τραγωδία στην Ιταλία!Ανείπωτη θλίψη...



Στα βουνά κοντά στην περιοχή που χιονοστιβάδα σκότωσε πάνω από 12 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα συνετρίβη ιταλικό ελικόπτερο διάσωσης.Πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα οι αρχές,αναφέρουν πως σκοτώθηκαν και οι 6 επιβαίνοντες.
Το ελικόπτερο με έξι επιβάτες κατέπεσε το μεσημέρι στην κεντρική Ιταλία, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Λ'Άκουιλα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ελικόπτερο έχασε ξαφνικά ύψος, ενώ κατευθυνόταν σε πίστα σκι της περιοχής του Κάμπο Φελίτσε για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως σκοτώθηκαν και οι 6 επιβαίνοντες.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ακούστηκε ισχυρός θόρυβος, ενώ τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εξαφανίσθηκε ξαφνικά από τα ραντάρ. Η ομάδα διασωστών, που επέβαινε σε αυτό, δεν συμπεριλαμβάνεται στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής οι οποίοι εργάζονται αδιάκοπα στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιφέρεια της πόλης Πεσκάρα.
Η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε ότι ελέγχει τις αναφορές για το τραγικό περιστατικό που έρχεται έξι ημέρες μετά τη χιονοστιβάδα που χτύπησε το ξενοδοχείο Rigopiano κοντά στο Abruzzo.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ, Independent


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌