Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Πα-ΤΕΡΑΣ Βίασε Και Σκότωσε Την Τριών Εβδομάδων Κόρη Του… Ποια Πιστεύετε Ότι Πρέπει Να Είναι Η Δίκαιη Τιμωρία Του;

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο, όταν ο Warner ανέφερε ότι η κόρη του, Ellorah, εξαφανίστηκε. Είπε, ότι την κρατούσε ενώ η σύζυγός του εργαζόταν και ότι κάποιος την είχε απαγάγει.
Η αναζήτηση της Ellorah ήταν χρονοβόρα και οι γείτονες είπαν τις αρχές ότι είχαν δει τον Warner να μεταφέρει ένα πακέτο από το σπίτι του λίγο πριν αναφερθεί η εξαφάνιση της μικρής.
Ο Warner οδήγησε τελικά τις αρχές σε ένα σταθμευμένο φορτηγό κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο βρέθηκε το άψυχο σώμα της μικρής.
Ο Warner χρεώθηκε τη δολοφονία, την επίθεση, τη σ3ξουαλική κακοποίηση, τα βασανιστήρια και το θάνατο του ίδιου του του παιδιού. Καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού και έλαβε ποινή 50 ετών.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, αναφέρονται περισσότερα από 3 εκατομμύρια περιστατικά για κακοποίηση παιδιών, σύμφωνα με την Childhelp.
Είναι κρίμα τα παιδιά σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, να έρχονται αντιμέτωπα με τόσο αποτρόπαιες πράξεις. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌