Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

BOMBA από τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ! Επιβεβαιώνει τον ΤΡΑΜΠ...

"Η Βιοτρομοκρατία, η οποία αφορά την σκόπιμη διάδοση των επιδημιών, θα μπορούσε να γίνει ένα σοβαρό ζήτημα", παραδέχτηκε ο Μπιλ Γκέιτς, δίνοντας σαφή προειδοποίηση ότι πρόκειται για μια νέα μορφή τρομοκρατίας που εξαπλώνεται σιγά σιγά. 
Σύμφωνα με το Business Insider, η οργάνωση του Γκειτς, Epidemic Preparedness Innovation, που επικεντρώνεται στη δημιουργία εμβολίων, δεν έχει αρκετό κεφάλαιο ώστε να σταματήσει τον κίνδυνο εξάπλωσης των επιδημιών, που εκδηλώνονται και με τα εμβόλια. 
"Είναι πολύ δύσκολο να αξιολογήσουμε την πιθανότητα Βιοτρομοκρατίας, αλλά η πιθανή καταστροφή θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Νομίζω ότι μια επιδημία, είτε προκληθεί φυσικά ή σκόπιμα, το πιθανότερο είναι να προκαλέσει, ας πούμε, 10.000 επιπλέον θανάτους. Το πρόβλημα που με ανησυχεί είναι πώς να αποτρέψουμε μια μικρή ομάδα τρομοκρατών που χρησιμοποιούν πυρηνικά ή βιολογικά μέσα για να σκοτώσουν εκατομμύρια", τόνισε. 
Άρα, μέσω της τρομοκράτησης δημιουργείται ακόμα μια αφορμή για προώθηση των εμβολίων, τα οποία, ωστόσο, ευθύνονται για ένα μεγάλο ποσοστό μείωσης των πληθυσμών. 


Οι δηλώσεις του Μπιλ Γκέιτς έρχονται να επιβεβαιώσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε προεκλογικό debate είχε υποστηρίξει ότι τα εμβόλια προκαλούν ανεπανόρθωτα προβλήματα υγείας. 

Αλλά και ο γνωστός ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε στραφεί εναντίων των εμβολίων, καθώς κατηγόρησε αυτή την πρακτική ότι οφείλεται για τα προβλήματα υγείας που παρουσίασε ο γιος του. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌