Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!Η νέα ΕΠΟΧΗ των F-16...

“Για να συνεχίσει η Πολεμική Αεροπορία, να απαντά αποτελεσματικά στις άναρθρες κραυγές αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας, έναντι μιας ραγδαία αναβαθμιζόμενης στρατιωτικής μηχανής, είναι αδήριτη ανάγκη η άμεση ενίσχυση της με κάθε τρόπο. Είναι αδήριτη η ανάγκη προκειμένου να βελτιώσει τις διαθεσιμότητες, να εκσυγχρονίσει τα διαθέσιμα μέσα και να προμηθευθεί νέα, τεχνολογικά πιο εξελιγμένα, ώστε να δοθεί στους Αεροπόρους η απαραίτητη ισχύς, που συνδυαζόμενη με το υψηλό φρόνημα και τις αξιοζήλευτες ικανότητές τους, να συνεχίσει να αποτρέπει  την απειλή και να θωρακίζει την ελληνική κυριαρχία.’’δήλωσε στην τελευταία του ημερήσια διαταγή ο Χρήστος Βαΐτσης,πρωήν Α/ΓΕΑ.
Έτσι,προκύπτει λοιπόν πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η διαδικασία αναβάθμισης των F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.Το πρόγραμμα θα ονομάζεται,σύμφωνα με πληροφορίες,ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ,και περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό περίπου 90 μαχητικών αεροσκαφών F-16 της ΠΑ,με κόστος από 1 ως 1,2 δις δολάρια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌