Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!Η νέα ΕΠΟΧΗ των F-16...

“Για να συνεχίσει η Πολεμική Αεροπορία, να απαντά αποτελεσματικά στις άναρθρες κραυγές αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας, έναντι μιας ραγδαία αναβαθμιζόμενης στρατιωτικής μηχανής, είναι αδήριτη ανάγκη η άμεση ενίσχυση της με κάθε τρόπο. Είναι αδήριτη η ανάγκη προκειμένου να βελτιώσει τις διαθεσιμότητες, να εκσυγχρονίσει τα διαθέσιμα μέσα και να προμηθευθεί νέα, τεχνολογικά πιο εξελιγμένα, ώστε να δοθεί στους Αεροπόρους η απαραίτητη ισχύς, που συνδυαζόμενη με το υψηλό φρόνημα και τις αξιοζήλευτες ικανότητές τους, να συνεχίσει να αποτρέπει  την απειλή και να θωρακίζει την ελληνική κυριαρχία.’’δήλωσε στην τελευταία του ημερήσια διαταγή ο Χρήστος Βαΐτσης,πρωήν Α/ΓΕΑ.
Έτσι,προκύπτει λοιπόν πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η διαδικασία αναβάθμισης των F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.Το πρόγραμμα θα ονομάζεται,σύμφωνα με πληροφορίες,ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ,και περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό περίπου 90 μαχητικών αεροσκαφών F-16 της ΠΑ,με κόστος από 1 ως 1,2 δις δολάρια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.