Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ! ISIS και ΗΠΑ ΤΕΛΟΣ...



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Ρωσίας στη Συρία, με τον περιορισμό των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή και την απελευθέρωση του Χαλεπίου να αποτελεί ορόσημο για να βρεθεί  μια ειρηνευτική λύση. 
Όπως μετέδωσε ο το πρακτορείο Sputnik, μεταφέροντας δηλώσεις τους επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γερασίμοφ, "βάσει της απόφασης του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (του Ρώσου προέδρου) Βλαντίμιρ Πούτιν, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αρχίζει να περιορίζει την ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων στη Συρία".
Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο το τελευταίο δίμηνο, τα ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν πάνω από  1.252 στόχους τρομοκρατών και χωρίς τη βοήθεια της Ρωσίας δεν θα υπήρχε αυτή η κατάληξη, αφού όχι μόνο στρώνεται ο δρόμος για μια ειρηνική συμφωνία, αλλά απέτρεψε την πτώση του Άσαντ και ηρέμησε τα πνεύματα με την Τουρκία, ξεσκεπάζοντας ποιος είναι η πηγή του κακού, οι ΗΠΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌