Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Mόνο δώρο ΔΕΝ τους ΕΚΑΝΑΝ!Ιδού η ποινή στους φαντάρους της ΝΤΡΟΠΗΣ...

Mόνο ως ποινή,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί,η ‘’ποινή’’ που επιβλήθηκε στους φαντάρους που σχημάτισαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο φωτογραφία στην ποία απεικονίζονται να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό.
Το υπουργείο Άμυνας αποφάσισε λοιπόν την επιβολή ποινής φυλάκισης για διάστημα 60 ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επτά νεοσύλλεκτοι οπλίτες θα υπηρετήσουν επιπλέον θητεία 40 ημερών.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρει:
«O αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την
πειθαρχική του δικαιοδοσία.
Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.
Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌